ESKİŞEHİR GÜNYÜZÜ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılımız Hayırlı Uğurlu Olsun

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılımız Hayırlı Uğurlu Olsun

                                  Değerli  meslektaşlarım, Kıymetli veliler, Sevgili öğrenciler,

              Güzel ülkemizin dört bir yanında 18 Eylül itibarı ile tatlı bir heyecan başladı. Yürekleri eğitim aşkı ile yanan minik yürekler yeni bir döneme başladılar. Bu mutluluk sadece minik yüreklerle sınırlı olmayıp velilerimiz ve fedakar eğitim ordusu aynı heyecan ve coşkuyu her yıl yeniden yaşamaktadır.

          Bu yıl faklı bir heyecanı daha yaşamaktayız. Bu güne kadar hazırlanmış en geniş katılımlı, en demokratik müfredat bu yıl 1.5.9. sınıflarda gelecek yıl tüm sınıflarda olacak şekilde yenilendi.

          Bu bilinçle; çocuklarımızı ve gençlerimizi milli, manevi ve kültürel değerlerine bağlı, ailesini, milletini ve vatanını seven, insan haklarına saygılı, araştıran, üreten, soran sorgulayan bilgiyi kullanan, değişime gelişime açık; ama en önemlisi Ülke menfaatlerini ve insanlığın faydasını düşünen bireyler yetiştirmek en asli görevimizdir.

       Bu görev bilincimiz bizim için en önemli sorumluluk, aynı zamanda gönül verdiğimiz kutsal bir değerdir. Ülkemizin içerde ve dışarıda içinde bırakıldığı zorluk ve ,ihaneti düşünürsek eğitim öğretimde kaybedilecek tek bir gencimiz, tek bir fert yoktur.

      Kıymetli veliler hayattaki en değerli varlığımız olan çocuklarımızın geleceği en önemli amaçlarımızdandır. Bu kıymetli emanetinize gerekli hassasiyeti göstereceğimizden şüpheniz olmasın. Sizlerden isteğimiz eğitimde olmazsa olmaz olan veli, okul, öğrenci üçgeninde bizlerin yanında olmanızdır. Böylece ortak hedefimiz olan yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmektir.

     Değerli meslektaşlarım yapmakta olduğumuz dünyanın en onurlu ve en güzel mesleğini en güzel şekilde yapacağınızdan eminim. Ülkemizin geleceği sizlerin elinde.  Ülkemize ,içerde ne dışarıdan yapılacak tüm hain girişimleri en iyi püskürtecek sizlerin yetiştireceği iyi nesillerdir. Yolumuz uzun yükümüz ağır, ancak size olan inancımız tamdır.

      Bu duygu ve düşüncelerle 2017-2018 öğretim yılının ülkemize, ilçemize, öğrencilerimize, velilerimize, eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyor. Bu yıl aramıza katılan  arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Saygılar sunuyorum.

 

                                                                                                                   Hikmet KARA

                                                                                                         İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

Günyüzü Hükümet Konağı - 0(222) 561 74 60

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.